neděle 15. února 2015

Boubafest 2015

Boubafest 2015

Kdy: 6.-7. březen 2015
Místo: Modrá Vopice, Praha
Start: 18:00
Vstup: 100kč - oba dny

Line-up:

6. březen 

Just War (HC punk)
Třetí Stupeň Tortury (HC punk)
BadBadness (HC crust)
Menstrual Soup (HC grind)
HAW (rock'n'roll)
Galanti (big-beat violence)
Uncle Grasha's Flying Circus (ambient noise)

7. březen

2nd Class Substitutes (punk-rock)
Barbar Punk (punk-folk)
Small Sweet Potato (punk rock)
Až Naprší a Uschne (punk rock'n'roll)
Sereme Na Budoucnost (violence punk)
Dezert of the day (punk rock)
Hectic Cactus (alternative rock)


Zaškrtněte si v kalendářích 6.3. a 7.3. a napište si k němu Boubafest (festival u příležitosti mých 24 narozenin) aneb tradiční každoroční festival s narcistním názvem se již znovu blíží!

Těším se na Vás,
Bouba

Vstup na oba dny dohromady jen za 100 Kč!

Kapely!
6.3.
Just War
http://bandzone.cz/justwar
Výbornej energickej pravověrně žižkovskej hardcore-punk. Kluci se spoustou zkušeností (namátkou Demarche, Climax, Spreading Dread), kteří často hrají i v zahraničí!

Třetí stupeň tortury
http://bandzone.cz/tretistupentortury
Moje bývalá kapela - další parádní našláplej hardcore-punk. Musím konstatovat, že se hudba kapely stále lepší. TST nedávno pustili ven po další době nějaký počin (splitko).

BadBadness
http://bandzone.cz/badbadness
Kapela ve které zpívám. Hrajeme jen pár měsíců, ale už i tak máme na kontě pár koncertů. Textařsky hodně angažovanej crust-hardcore. Šílenství. Energie.

Menstrual soup
http://bandzone.cz/menstrualsoup
Brutální. Výborný. Kapela kamarádů se kterou jsme nedávno měli mini-tour. Tento hardcore-grind bude patřit k nejtvrdším kapelám letošního Boubafestu. Menstruační polívka!

HAW
http://bandzone.cz/haw
Koncert této kapely pro mě byl jedno z nejpříjemnějších hudebních překvapení poslední doby, prostě pořádnej rock´n´roll, proto jsem neodolal a pozval je na tento fesťáček. S kytarou budete moct vidět Kubu, bývalého kytaristu SNB.

Galanti
http://bandzone.cz/galantilepsihosveta
Pro tuhle kapelu jsem nedávno dělal booklet k jejich splitku s TST. Super lidičky a hlavně super hudba (big-beat violence?), která zřejmě odstartuje rachot ve Vopici. Kapela nedávno udělala důležitou personální změnu: Marceu nahradil Kefír, který zpívá například také v King Keporkak.

Uncle Grasha's Flying Circus
http://bandzone.cz/ugflyingcircus
Ačkoliv celou sestavu létajícího cirkusu tvoří kamarádi, tak jsem je původně zvát nechtěl. Ambient-noise není úplně můj šálek čaje a nahrávky mi připadali neposlouchatelné, ale po návštěvě jejich koncertu jsem změnil názor. Až překvapivě hodně mě to bavilo (nejen mě) a tak si vysloužili pozvánku. Jak jinak než na závěr večera – kdo si počká, ten se dočká!

7.3.
2nd Class Substitutes
http://2ndclasssubstitutes.bandcamp.com/
Tyhle sympatický rakušánky jsem poznal na jejich koncertu, který měli v rámci evropského turné. Příjemně jsem s nima pokecal a pozval je na Boubafest a jelikož měli zájem, tak se můžete poprvé těšit i na zahraničního interpreta. Jinak pánové hrají punk-rock.

BARBAR PUNK
http://bandzone.cz/barbarpunk
Kamarádi z Brna, či z malé severní země? No každopádně barbaří válečníky uvidíte znovu i letos a jak je znám, tak vás parádně roztancují.

Small Sweet Potato
http://bandzone.cz/smallsweetpotato
Zní to skoro až bláznivě, ale tahle kapela nedávno oslavila již desáté výročí existence. Snad nejtradičnější záležitost této akce. Naposledy to nakonec kvůli nemoci Šíšy nevyšlo, ale letos je již vůbec nic neomluví. :D

Až Naprší A Uschne - Punknroll Praha Pec
http://bandzone.cz/aznaprsiauschne
Punk-rock´n´roll z Prahy a Krkonoš. Tahle kapela už si toho taky prožila moc a moc. Počet jejích členů se značně zredukoval a ustálil na počtu tři, ale pořád dokážou skvěle zahrát.

Sereme na budoucnost
http://bandzone.cz/seremenabudoucnost
Násilný a nasraný. Tyvole nedaj si říct a nedaj - voni na tu budoucnost pořád serou! Ještě nedávno srali i na kapelu, ale teď se po nějakém čase zase vrací na koncertní pódia a jelikož budou hrát ke konci sobotního dne, tak jsem hodně zvědavej s jakou důstojností to odehrají :D

Dezert of the day
http://bandzone.cz/dezertoftheday
Ačkoliv je tahle kapela v pražském subkulturním prostředí nová, tak vás dost možná mile jejich příjemný punk-rock překvapí. Její členové již mají z předchozích kapel hodně zkušeností a na jejich tvorbě to je znát.

Hectic Cactus
http://bandzone.cz/hecticcactus
V punkovém dni bude možná trošku rarita/výjimka kapela Hectic Cactus, která hraje alternativě-rock, což podle mě ale rozhodně není na škodu. Druhá kapela našeho bubeníka je kapelou mladou (délkou hraní i věkem), ale o to víc energickou.

Podpora a prodej:

UG sdružení Pravěk - undergroundové nakladatelství - jeho knihy a cédéčka
Food Not Bombs - prodej veganských jídel (výtěžek z prodeje půjde na činnost FNB) + stánek s anarchistickými tiskovinami
Otevři oči - projekt informující o právech zvířat
Hudební distro

 

Žádné komentáře:

Okomentovat