čtvrtek 28. března 2019

Benefice na Azyl opuštěných psů v Libni

6.4.2019 v Modrý Vopici bude znít grind, gore a crust!!! Akce je na podporu dobré věci. Vystoupí: Mincing Fury, High Purity, E. Kokos, Kosy Gen, Bambulkyně Dobrodružstvá a Porajmos.
Na akci budeme vybírat granule a jiné užitečné věci pro pejsky. Tak něco doneste. Děkujeme :)

Buďte zdrávi!

Tímto Vás všechny co nejsrdečněji zvu na "BENEFICI NA AZYL OPUŠTĚNÝCH PSŮ V LIBNI". Akce se bude konat 6. DUBNA 2019 v klubu MODRÁ VOPICE. Klub otevírá v 16:00. DOPORUČENÉ VSTUPNÉ:180,- Výtěžek z akce bude věnován Azylu opuštěných psů v Libni. K poslechu a k tanci Vám zahrají:

MINCING FURY a.G.C.o.Q.D. (Death/Grind - Brno)

MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY:
Kořeny brněnské deathgrindové sebranky MINCING FURY AND GUTTURAL CLAMOUR OF QUEER DECAY sahají až do roku 1996, tehdy ale existovala spíše teoreticky. V počátcích vycházela z grind coru (především na debutové desce „Lamentations“ z roku 2002), v posledních letech však při obnově sestavy do něho zasadila více death metalu, ale také i jiných prvků, jako jsou přesahy do HC či crustu. Na zatím poslední desce „Thousand Years of Emptiness“ (vydána na konci roku 2017) se hudebně posunula zase o kousek dál. Za cca 20 let působení na scéně kapela odehrála nespočet koncertů a festivalů nejen v ČR, ale také v další desítce evropských zemí. Nynější (již téměř 6 let ustálená) sestava čítá 2 zpěváky Reefa a Milcunta, dále pak kytaristu Motorku, basáka Hada a dredatého tlučmistra Dicka.

MINCING FURY and G.C.o.Q.D.
www.bandzone.cz/mincingfuryagcoqd
www.youtube.com/channel/UCH6m_l6IXp5YrQWkPhWzUwg

HIGH PURITY (Grindcore - Brno)

High Purity
www.bandzone.cz/highpurity
https://youtu.be/g0a3-kA4_MU
https://youtu.be/ovcP3lxvdY0

EJAKULUJÍCÍ KOKOS (Grind/Dance - Havlíčkův Brod)

Je kapela hrající směsici melodického death-metalu,deathcoru a grindu s příměsí havajského folkcoru, a touto kombinací tvoří nový světový žánr,který je populární hlavně u nás na havaji a dovolili si ho nazvat hawaii coco-core. Kapela se skládá ze 4 členů.Za tři roky funkce na ,,popové" scéně likviduje hitparády českých televizí jako je ESO a Medůza. Jejich snem je,aby každý den byla jedna velká párty...ideálně Beach bitch party

Ejakulující Kokos
www.bandzone.cz/kokos
www.youtube.com/watch?v=r3QhsTlAa2U


KOSY GEN (Punk/Crust - Broumy)

www.bandzone.cz/kosygen


BAMBULKYNĚ DOBRODRUŽSTVÁ (Grind/Rock´n´roll - Praha)

Bambulkyne dobrodružstvá
http://bandzone.cz/bambulkynedobrodruzstva
https://bambulkynedobrodrustva.bandcamp.com/


PORAJMOS (Hardcore/Punk - Hořovicko)


Vstupné 180,-

Modrá Vopice - Spojovací 1901/12
Otevírací doba: 16:00 - 03:00
www.modravopice.eu

Azyl opuštěných psů v Libni

Soukromý azyl týraných psů v Libni založila Olga Abrahamová se svou maminkou zhruba před 18 lety. Obě majitelky již mnoho let před vznikem tohoto útulku poskytovaly azyl opuštěným a týraným zvířatům ve svém domky u Nymburka. Když kapacita malého stavení přestala dostačovat počtu opatrovaných zvířat, našly majitelky místo v bývalém drážním domku blízko nádraží Libeň, který si uzpůsobily tak, aby pojmul cca 15 bezprizorních psů.

V roce 2010 paní Abrahamová utrpěla mozkovou příhodu, ze které se již nevzpamatovala a po nějaké době skonala, za několik týdnů poté zemřela i její maminka. Azyl s 18 psy tak zůstal v péči nás dobrovolnic, které jsme v útulku již nějakou dobu pravidelně a neúnavně vypomáhaly. S velmi omezenými finančními i časovými možnostmi (zaměstnání na plný úvazek, mateřská) jsme se rozhodly nenechat naše svěřence napospas osudu a dát jim šanci na domov či dožití v azylu.

Některé z mladších psů v dobré fyzické i psychické kondici se nám podařilo úspěšně udat novým majitelům. Několika zbylým svěřencům, u kterých byla šance na adopci snížená kvůli jejich nedobrému fyzickému a/nebo psychickému stavu, jsme zajistili klidné dožití v rodinných podmínkách

Více zde: www.utulek-liben.com/o-nas/

Další informace již brzy!

https://www.facebook.com/events/478477312686268/

Žádné komentáře:

Okomentovat