úterý 10. února 2015

Pravěk Experimental Night

Pravěk Experimental Night


Kdy: 22. březen 2015
Místo: Chapeau Rouge, Praha
Start: 18:00
Vstup: 100kč

Line-up:
Allochiria (post-sludge/metal)
Ryvulet (post-rock/hardcore)
Smuteční Slavnost (experimental/black metal) 
King Kepokrak (stoner-rock/hardcore)
BadBadness (crust-punk)
Uncle Grasha's Flying Circus (nun-core)    

https://www.facebook.com/events/710922935688253/


Výtěžek koncertu bude věnován UG sdružení Pravěk a Food Not Bombs!

Pravěk je projekt fungující jako nezávislé DIY literární sdružení, které pomáhá mladým autorům vydat jejich díla do světa bez čekání ve frontě a plazení se před komerčními vydavateli. Už svou existencí protestuje proti faktickému omezování možností provozovat nezávisle DIY kulturu.
http://www.pravek.eu/

Allochiria (post-sludge/metal)
https://www.facebook.com/Allochiriatheband
https://allochiria.bandcamp.com/

Hutný, ale i křehký sludge metal z řeckých Athén se poprvé objeví v Praze v rámci evropského turné! Členové kapely jsou známí svými squatterskými aktivitami na domácí scéně, principy antikomerce a DIY jsou jim víc než vlastní. V lednu 2014 vydali svou první dlouhohrající desku Omonoia, kterou vám také 22. března představí!


Ryvulet (post-rock/hardcore)
http://ryvulet.bandcamp.com/

Berlínský kvintet přináší své rozjímavé kompozice na pomezí post rocku a post metalu, ovšem s hardcorovým pozadím. Nekompromisně se staví proti rasismu, sexismu či homofobii. Podporují DIY aktivity bez nároku na honorář! Doufáme, že je poctíte svým zájmem!

Smuteční Slavnost (experimental/black metal)
http://smutecnislavnost.bandcamp.com/

Striktně neortodoxní black metal, tak nazývá tento pražský soubor svou tvorbu, která je originální směsí hutného atmosférického blacku a post metalu s prvky noisu. Jedná se o antifašistický black metal, nebo chcete-li RABM.


King Kepokrak (stoner-rock/hardcore)
http://bandzone.cz/kingkeporkak

Mohutné kytarové riffy obrovitého kytovce s hardcorovým podtextem, to je King Keporkak. S novým řevem za mikrofonem kapela koncertuje, jak se dá, a jsme moc rádi, že i u nás.


BadBadness (crust-punk)
http://bandzone.cz/badbadness

Nová kapela na scéně, za níž se skrývají nejen bývalí a současní členové Třetího Stupně Tortury. Rychlý a přímočarý angažovaný punk bez zbytečných keců okolo!


Uncle Grasha's Flying Circus (nun-core)
http://bandzone.cz/ugflyingcircus

Hluková improvizovaná zběsilost v podání surrealistických maskovaných jeptišek, díky nimž poznáte například ty nejniternější útroby válečných lodí z první světové války, obživlé sochy stalinistických diktátorů či japonského ducha Kayako v ženském klášteře.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat