pondělí 8. června 2015

Pravěkfest oznamuje kapely na letošní ročník

Line-up čtvrtého ročníku literárně/audioteroristického festivalu Pravěkfest je již téměř kompletní! A jsme rádi, že můžeme po roce zase přivítat VICTIMS OF CLASSWAR! Takto drtili naše ušní bubínky loni.  

A na co se můžete těšit dál? V pátek 2. 10. zadrtí v Hudebním klubu EXIT-US kromě Victimů německý obskurní black Trutzwall, známí a všeho schopní domácí drtiči Hrobokop, Black Aspirin a Mečem Naplocho, ortodoxně rychlí či neortodoxně pomalí Klutz a na závěr noisová improvizace Paregoik, Uncle Grasha's Flying Circus a ~ˇ^ˇ~, aneb Legendy se vraždí!
Sobotu 3.10. zaplní rámus v podání žižkovských thrasherů Spreading Dread, libereckých corařů Madafaka a lékárníků Amoclen, secmazec doplní pravěké stálice BadBadness a Menstrual Soup, chlívárny obstarají Dirty Piss Fuckers z Vysočiny a noví pražští večerníčkáři Bambulkyne dobrodružstvá ! A to ještě není všechno, jak pravil Horst:-)

Na konci června celou událost vypustíme ven, další novinky se budou průběžně objevovat na stránkách UG sdružení Pravěk či www.pravek.eu.

Stay Tuned!
Váš Pravěk

Žádné komentáře:

Okomentovat