pátek 4. prosince 2015

Zvíře v tísni, z.s. - benefiční akce

Zvíře v tísni, z.s. - benefiční akce


Kdy: 19. prosinec
Místo: Autonomní sociální centrum Klinika, Praha
Start: 14:00
Vstup: Dobrovolné

Line-up:

Sick gore suffer (grincore-poweviolence)
Uprostřed pádu (hardcore)
Bambulkyne dobrodružstvá (gore'n'roll)




https://www.facebook.com/events/491291571043163/


Vážení přátelé,
srdečně Vás zveme na předvánoční benefiční bazárek pro Zvíře v Tísni, z. s. (http://www.zvirevtisni.org/) Těšit se můžete na různé maličkosti vhodné jako vánoční dárky pro Vaše blízké, ale také na spoustu knih, oblečení apod.
V průběhu celé akce budou všechny ceny dobrovolné, takže je jen na Vás kolik chcete přispět. Samozřejmě je možné přispět i přímo krmením pro pejsky a kočičky, králíčky či prasátko odpovídající kvality.
Po celou dobu akce bude možné se občerstvit veganským jídlem od Food not Bombs (http://food-not-bombs.cz/) nebo na baru, z kterého jde výtěžek pro ASC Klinika (http://klinika.451.cz/). K večeru se můžete těšit na koncert kapel Sick gore suffer, Uprostřed pádu a Bambulkyne dobrodružstvá.

Prosíme veškeré návštěvníky, aby ctili místo, kde se benefit bude konat, tzn. v celém prostoru budovy je ZÁKAZ KOUŘENÍ až do večerních hodin, KONZUMACE TVRDÉHO ALKOHOLU v průběhu celého benefitu a vzhledem k povaze akce doporučujeme nechat Vaše chlupaté kamarády pro jednou doma, jelikož prostory nejsou vhodné k pobíhání a hře čtyřnožců, hudba je hlasitá, lidí spousta a chtěli bychom se vyhnout veškerému stresu.

Dále Vás chceme upozornit, že NETOLERUJEME jakékoli formy nesnášenlivosti či násilí vůči jinému pohlaví, odlišné orientaci, národnosti, náboženství, apod.! Věříme, že si celý den můžeme užít společně bez jakékoli formy diskriminace, děkujeme.

Kapely:
Sick gore suffer -Liberec
grindcore - powerviolence
http://sickgoresuffer.bandcamp.com/

Uprostřed pádu - Děčín
hardcore
http://bandzone.cz/uprostredpadu

Bambulkyne dobrodružstvá - Praha
Gore’N’Roll
http://bandzone.cz/bambulkynedobrodruzstva

Žádné komentáře:

Okomentovat