pondělí 5. září 2016

GORE BOYS PARTY - máme sklep a ty ho chceš vidět

...za kačku chrochtačku!
★Sky Cried Out - folkpunk swing Anglie https://youtu.be/W0M1zmsrLNg
Bambulkyne dobrodružstvá - grindcore ★ D&D - instrumental hc ★
Hulit Bullet - hardcore punk Izrael ★ Lihový Milice - punk★
Bobby Píchač - folk punk ★ Ofer - folk punk ★ m.p. - poezie ★
★★★AFTERPARTY - zlo a utrpení - DJ Krasomil & DJ Vojtič Hajlíček★★★
+ metalovej jam "Satanistic Midnight Session".





Hospoda U Terflerů na Smíchově funguje něco přes sto let. Je to pohodová knajpa. A teď tam maj velký plány s opravdu malym sklepem - od koncertů po úchylný rituály. Temný podsvětí si vezmou do parády poprvý GORE BOYS a GORE LADIES v sobotu 17.9. a od sedmi večer do pozdního rána zažiješ to nejlepší z hudební avantgardy, nevšední zábavy a šílenejch nápadů v malym, ale příjemnym vydejchanym sklepě - to vše s partou magorů a se speciálním hostem: kapelou Sky Cried Out z Anglie. Vem kámoše, pořádně se zničte a GORE BOYS se vo vás postaraj!

Dole ve sklepě i nahoře u baru zahraje několik hudebních těles - čím později večer, tím víc se bude přitvrzovat na škále od punku, přes hardcore až k našlapanýmu grindu!

Nahoře u výčepu...
...se bude hrát od 19:00 folkově - hlavní host večera SKY CRIED OUT z Anglie neboli parádní folk-swing-punkovej nářez v obsazení harmonika-minikytara - pro všechny milovníky hospodskejch pijáckejch popěvků! Před anglickými hosty zahrají legendární pražský kaliči a démoni BOBBY PÍCHAČ a OFER - folk pankový matadoři. Mezi tím se jako stín mihne M.P. s trochou starý dobrý poezie.

To hlavní z party se odehraje dole ve sklepě!!!
Po osmý večerní hrábnou do strun první z hostů GORE BOYS PARTY - pankáči Lihový Milice, co jsou po kapelním soustředění v dobrý formě. A prej tam bude i špetka hardcore!. Druhý na řadu přijde duo z Izraele Hullit Bullet neboli rychlej, melodickej a energickej hardcore punk ve střihu NOFX a nebo Pennywise. Třetími v řadě jsou D&D neboli Dejv a Dejv - instrumentální (post) hardcore ve složení basa-bicí slibuje výlety až do stoner rockovýho vesmíru. Po jedenáctý večer se sklep promění v hlavní oltář obětí pro Hadího boha - mlejn na maso roztořej grindeři Bambulkyně Dobrodružstva! Zběsilej nářez, kdy nám bude sklep opravdu malej! Pěknej "wall of death" tihle synové grindu vytvořili v Bubenečský nádražce a my jen můžeme čekat, co si na nás tahle banda vytáhne tentokrát - https://www.facebook.com/kvyskocil1/videos/1051017794992532/

Po půlnoci si hlavní slovo vezme náhoda a zběsilost. Nástrojů a mikrofonů se může zmocnit každý z vás a vytvoříme společnej jam - neboli "Satanistic Midnight Session".
Tu bude následovat AFTERPARTY ! Dva nekompromisní DJové Krasomil a Hajlíček vás provedou taji glam rocku, Ještěřím královstvím a zazní i rave z devadesátek. Poslech na vlastní nebezpečí pod heslem " zlo a utrpení" neboli prostě ZLÁ AFTERPARTY.

★★★VSTUP DOBROVOLNÝ★★★.
★★★Speciální akce na pití!★★★
★★★Veganskej guláš & vegeburgery za symbolický příspěvek★★★
★★zlo a utrpení★★


https://www.facebook.com/events/513674195489390/

Žádné komentáře:

Okomentovat