sobota 24. září 2016

News in distro!

Pálíme to do vás hlava nehlava, abychom to stihli ještě před Pravěkfestem! Pak si dáme menší pauzu, aspoň to stihnete vstřebat, he he!

Lhostejnost – Menhir
Je to tak těžký, že tě to rozmáčkne, ale nejspíš se to příštích pět tisíc let nehne z místa. Je to Menhir - první oficiální album projektu Lhostejnost. Virtuální dronáž k poslechu a volnému stažení z bandcampu, páska vychází v limitované edici 20 ks!
http://lhostejnost.bandcamp.com/releases
 
Split Calf – Uncle Grasha's Flying Circus!
https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com/…/split-with-…
Koncept Dům Tisíců Varlat je inspirován filmem Alejandra Jodorowského Svatá hora, zabývá se spirituální diktaturou vládnoucí nad čímkoliv. Calf prezentují LOWNESS SALUTE TO THE GOLDEN TRASH PATRIOTS WHO WILL LOVE THEIR INESCAPABLE FATE, pro milovníky Throbbing Gristle naprostá povinnost! Kazeta k dostání na labelech Pravěk Noise Section, Noise Assault Agency Budweiss (NAAB) a SweetOhm recordings.

Paregorik – Vamos and Matar Companeros / Uncle Grasha's Flying Circus – Two mules for Uncle Grasha SPLIT – dvě hodiny masivního harsh noise s tematikou spaghetti westernů – Cdr a DIY páska, oboje v deseti kusech! Premiéra na Pravěkfestu!

eE eS eM - ByloNebyloRybaNaruby
Páté album tohoto noise revivalu 666 s hákáčem na obalu! Záznam z Rybynaruby pochází z Noise Cave na Žižkovské Noci, kterou jsme pořádali. Ach ty vzpomínky! Lisované cédo - improvizace, avantgardní jazz, ságo, hlásek, elektrásek, podivná (faktžejo) rytmika!

Plány:

Prvotina Surfin' Bazooka a vinyl splitko UGFC/III! A že sháníme labely ke kolaboraci, ale psss, nic jste neslyšeli, jasný!?

Žádné komentáře:

Okomentovat