čtvrtek 12. října 2017

Ohlédnutí za Pravěkfestem!

Tak a je to za náma, opět nám docela chybí slova, protože to, co jsme zažili, bylo mnohdy skutečně nepopsatelné
Letošní ročník byl každopádně nejpředimenzovanější a nejnáročnější, co se týkalo organizace, ovšem odměna v podobě nezapomenutelné atmosféry za to zkrátka stála. Vystoupení kapel HURE, Škoda 120, Bambulkyně Dobrodružstvá, The Prostory Revival a FCKN BSTRDS patří k tomu nejlepšímu, co naší drahou v rámci hudebního undergroundu proletělo. Třebaže jsme letos poprvé lehce prodělali, což nás mrzí, neboť jsme nemohli na aktivity FNB přispět tolik, kolik by bylo příhodno, tak nelze mluvit o neúspěchu nebo nezájmu o akci. Možná se sice vrátíme k původnímu konceptu dvou dní, ale slibujeme, že neuhneme, jak se teďka říká
Ovšem asi největší zásluhu má prostor Underdogs, protože si těžko dovedeme představit, že bychom mohli podobnou akci zvládnout jinde, a ostatně i projekt Eternie, která nám pomohla s ubytováním kapel a se zapůjčením bicích.
O mnohém vypovídá i rostoucí počet jmen, jimž náleží i speciální poděkování:
Petr Habrych za logistiku a veškerou další práci, k backlinu a technice dále Dawe Slezák, Jarda Valášek, Adámek/OR, celému Underdogu, zvukařům, především a nejvíce Tosperovi a Michalovi, za veškerou pomoc Tomášovi Fluffwheels/Eternia, Bouba, Karolína Válová, Michel, Kerry, Jane, Ondra Kolínský a Vojtíšek si pak zaslouží obrovský dík za občerstvení a FNB aktivity. Za neocenitelnou pomoc na poli kultury si zaslouží dík Mar Kar za dekorace, celá Olgoj Chorchoj Crew za neutuchající acid Jihad, za osvícený přístup k hudebnímu aktivismu pak především Erik/Drén a Das Program, Hromtom a Andronicus za pomoc u dister, Peťan Aback, Vévínek a Wasil pak za promo a inspiraci a nakonec i Kulík za krvavou držku.

Snad jsme na nikoho nezapomněli, jdeme si léčit kosti, protože již na konci října nás čeká další nebezpečná nálož nemuziky!
Tak snad brzy na viděnou a keep on killing cool kids!
Fotky na události https://www.facebook.com/events/209685996191600/

 P.S. Hodně nám toho z distra díky vašemu vymizelo, ale brzy se nadhodíme aktualizovaný seznam s pár novinkama!
P.P.S please, give us few days for the review in English

Žádné komentáře:

Okomentovat