středa 30. května 2018

Novinky v pisstru (ano, proč to tak nenazvat, když těch pár kapek na cizí i vlastní merch v reakcích i v lajcích dokázalo víc, než celá řada provokativních koncepčních alb a kreseb)

Novinky v pisstru (ano, proč to tak nenazvat, když těch pár kapek na cizí i vlastní merch v reakcích i v lajcích dokázalo víc, než celá řada provokativních koncepčních alb a kreseb) :


ORTURE – chaos, noise DADA black metal z Berlína, kazeta černá jak noc, kdy ses poprvé posral
https://orture.bandcamp.com/releases

ONONON – 17 Spells – punch-pop/avantgarde punk – 17 písniček na jednom sedmipalci, přičemž se nejedná o noise-core ani pw...už maj vaší pozornost? ;-)
https://ononon.bandcamp.com/album/17-spells-7-record

Interpunkce - Dosavoir vivre split MC – MÁME, CO JSME CHTĚLI -raw hardcore-punk, kdyby někdo náhodou nevěděl ...a můžeš mít, cos chtěl/a

Ascidie "Split K7 w/ Matrak Attakk – francouzsko belgické anarcho-punk/crust/grind splitko na kazetě, MA hráli na Pravěkfestu pro většinu příliš brzo, tak teď je šance poznat :-)
https://ascidie.bandcamp.com/track/ascidie

Sugar Boys / Dröme - split DISCONTINUED – ruský psychedelic noise rock, už jsme to tu odhalovali, ale připomenout se vyplatí
https://cancelledrec.bandcamp.com/album/discontinued

Plány:

- slibované vinyl splitko Vazio-Death by Starvation jde do lisovny, takže very soon
https://deathbystarvation.bandcamp.com/

- uděláme též menší kazetovou edici desky THUG od Norů NERVØS!, kteří hráli nedávno v bajku, ale zapomněli si merch doma. Monotonní a ostrý a postupně drtící noise rock s hlukovýma stěnama v pozadí! Ochutnej trochu a neodoláš!
https://kretekkrakatak.bandcamp.com/releases

UGFC- Stalinist God (rozvádět asi netřeba) vyjde napevno 30. srpna, na 70. výročí založení Departamentul Securităţii Statului, neboli Securitate, asi nejbrutálnější tajné policie ve východním bloku.

+ překvápko od Erika/Spálená Ramena, akorát prozradíme, že to bude od UGFC a jmenovat se Paralyzed Paradise.

Žádné komentáře:

Okomentovat