pondělí 25. února 2019

DEAF KIDS & RAKTA + UGFC ★ Underdogs'


Underdogs' a Fluff Fest uvádí:

DEAF KIDS (BR, Neurot Recordings) + RAKTA (BR, Iron Lung Records) + Uncle Grasha's Flying Circus (CZ)

Ve středu 17. dubna vás v Underdogs' čeká to nejlepší z brazilské experimentální noisové scény. V rámci společného evropského turné zde zahrají DEAF KIDS, kteří kombinují tradiční brazilský zvuk s africkými kořeny s brutální směsicí noisu, HC punku a metalu, a (obvykle) ženské trio RAKTA, kterému se podařilo opustit všechna rocková cliché a jehož živá vystoupení s rituálními tribal rytmy mají dokonale hypnotické účinky. Ne nadarmo si je do stáje vybraly labely jako La Vida Es Un Mus nebo Iron Lung Records.

DEAF KIDS jste si loni mohli v Praze užít před Neurosis nebo na samostatné last minute komorní show v Underdogs'. RAKTA nás svou psychedelickou noise meditací poctili koncem roku. Společné vystoupení zní víc než slibně. Deaf Kids navíc vyjde v březnu na nezávislém labelu Neurot Recordings nová deska s názvem METAPROGRAMAÇÃO, do Prahy tak přijedou s naprosto čerstvým materiálem. Další důvod v dubnu vylézt zpoza kamen.

A kdo nebude spěchat večer domů, dostane bonus v podobě setu Uncle Grasha's Flying Circus aka UGFC (dark industrial ambient noise založený na surrealistických vizích, básních a manifestech avantgardního umělce Willhelma Grassliche).


předprodej via goout.net za 200,- + poplatky
lísky na místě za 250,-

https://deafkidspunx.bandcamp.com/
https://rakta.bandcamp.com
https://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com

Žádné komentáře:

Okomentovat